Soukan apteekin ja Kauklahden sivuapteekin palvelut

Espoossa toimivat Soukan apteekki ja Kauklahden sivuapteekki tarjoavat asiakkailleen ammattitaitoista ja yksilöllistä palvelua sekä kattavan tuotevalikoiman.

Palvelut ja tuotteet

TARJOUS
12,80€

MULTIVITA Magnesiumsitraatti+B6, 5 eri vaihtoehtoa

Magnesium-B6-vitamiinivalmiste lihasten hyvinvointiin. Hyvänmakuinen valmiste sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia, joka edistää lihasten ja luuston hyvinvointia sekä tukee hermoston toimintaa. Raikkaan lime-sitruunan makuisen purutabletin voi nauttia ilman vettä. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä.

TARJOUS
19,95€

Kauneustuote: La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye

Erittäin herkälle, allergiselle ja herkistyneelle silmänympärysiholle ja herkille silmille sopiva silmänympärysvoide. Tuote kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti sekä lievittää välittömästi ihon kiristävää, polttelevaa tai epämiellyttävää tunnetta sekä helpottaa punoitusta ja turvotusta silmien ympärillä. Kevyt ja raikas koostumus, joka ei tunnu rasvaiselta. Hajusteeton, säilöntäaineeton, alkoholiton ja väriaineeton koostumus, jossa vain tarkasti valikoituja allergiselle sopivia raaka-aineita.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »