Tarjouksemme

Voimassa 1.5 – 31.5

TARJOUS
14,90€
(18,55€)

Devisol, Devisol Mustikka tai Devisol Neutral 20 mcg 200 tablettia

Pieni D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin tarpeen pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 20 mikrog. Sitruksen ja mustikan makuiset tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Makeuttamaton niellään nesteen kera. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

TARJOUS
21,90€
(26,40€)

DeviSol Strong 50 mikrog 200 tabl., DeviSol Neutral 50 mikrog 200 tabl., Devisol mustikka 50 mcg 200 tabl.

Pieni D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin tarpeen pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 50 mikrog. Sitruksen ja mustikan makuiset tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Makeuttamaton niellään nesteen kera. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

TARJOUS
19,90€
(24,30€)

Movex Glukosamiini Strong 120 tabl

Glukosamiini Strong on aikuisille tarkoitettu glukosamiinivalmiste. Tämän ravintolisän tabletti on pienikokoinen, päällystetty ja jakourteellinen, joten se on helppo niellä. Glukosamiini Strongin glukosamiini on kasviperäinen ja tuote sopii myös kala- tai äyriäisallergikoille. Annostus on 1 tabletti päivässä. Vegaaninen, laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisän ei tulisi korvata monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

TARJOUS
7,90€
(11,40€)

Aqualan Duo, Aqualan Plus 200 g

Kosteuttava perusvoide, joka sopii erityisesti kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseen hoitoon. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Aqualan Duossa pitkään kosteuttavaa glyserolia mukana. Aqulan Plus hieman rasvaisempi. Hajusteeton.

TARJOUS
12,90€
(15,80€)

Apteq Crampex 120 tabl

Crampex on ainutlaatuinen, vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia (B12 – B9 – B6 – B2 – B1). Crampexin kaksitehoinen koostumus vaikuttaa lihaksiston lisäksi hermostoon ja tekee siitä näin tehokkaamman kuin perinteiset magnesiumvalmisteet. Magnesiumsitraatti edistää lihaksien ja hermoston normaalia toimintaa. B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa. Annoksena aikuisille 1-2 tablettia 2 kertaa päivässä nieltynä runsaan nesteen kanssa.

TARJOUS
12,50€
(16,00€)

A-Vita Hydra+ 20ml

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Sopii käytettäväksi esim. pölyn, kuivan sisäilman kuivattamalle limakalvolle. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. allerginen nuha, lääkenuha yms.).

TARJOUS
13,90€
(17,70€)

BEPANTHEN EYE - pullo 10ml

Bepanthen Eye Silmätipat on tarkoitettu kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireita silmissä ovat mm. kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, kirvely, punoitus, rähmiminen, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu. Säilöntäaineeton, säilyy 12 kuukautta avattuna.

TARJOUS
17,90€
(22,40€)

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tabl tai Extra Vahva 90 tabl tai Monivitamiini Tähtimarja Jr 200 tai Tähtihedelmä Jr 200 tabl

MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA: Monipuolinen ja vahva monivitamiini. Valmiste sopii erityisesti aktiiviseen elämään, nuorille aikuisille, ruuhkavuosiin ja vaativaan elämänmenoon. Päivittäisten vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi monivitamiinivalmiste sisältää ubikinonia ja mustikkauutetta. MINISUN MONIVITAMIINI EXTRA VAHVA: Monipuolinen ja extra vahva monivitamiini. Samanlainen koostumus kuin Minisun Monivitamiini vahvassa paitsi, että valmisteessa on erittäin vahva D-vitamiini pitoisuus (50 mikrog). MINISUN MONIVITAMIINI TÄHTIMARJA JUNIOR: Tähden muotoinen, luontaisella marja-aromilla maustettu monivitamiini- ja hivenainevalmiste lapsille ja nuorille.

TARJOUS
18,70€
(22,40€)

Idoform matka 40 kpl

Ravintolisä IDOFORM Matka soveltuu käytettäväksi erityisesti matkoilla. Sisältää 3 miljardia maitohappobakteeria tabletissa. Trooppisen hedelmäinen purutabletti koko perheelle (yli 3-vuotiaille). L. rhamnosus (LGG®) ja Bifidobacterium (BB-12®) maitohappobakteerikannat ovat maailman tutkituimpia.

TARJOUS
25,90€
(30,60€)

Bethover Strong mansikka 120 tabl, Bethover Strong vadelma-sitruuna 120 tabl, Bethover Strong 100 kaps

Vahva B12-vitamiini, jossa mukana muita B-ryhmän vitamiineja. Purutabletit maistuvat mansikalta tai vadelma-sitruunalle. Kapselit ovat kasviperäisiä ja makeutusaineettomia. Tuotteen sisältämät B1-, B6-, B12-vitamiinit sekä biotiini edistävät hermoston normaalia toimintaa. B3-, B12-vitamiinit sekä folaatti (foolihappo) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

TARJOUS
7,50€
(9,75/9,90€)

GUM Soft-Picks Advanced Small, Regular ja Large 30 kpl

GUM Soft-Picks Advanced -hammastikkujen kaareva, pitkä varsi ja kartionmallinen, pehmeillä nystyröillä varustettu puhdistuspää tekevät hammasväliesi puhdistamisesta paitsi helppoa myös tehokasta! Vankan vartensa ansiosta Soft-Picks-hammastikut on helppo ohjata juuri sinne, minne haluatkin niiden menevän.

TARJOUS
11,90€
(14,30€)

NESTEYTYS Ratiopharm 10 poretabl

Nesteytys ratiopharm on tarkoitettu neste‐ ja suolatasapainon säätelyyn. Tuote sopii esim. rankan urheilusuorituksen jälkeen, ripulin yhteydessä tai muusta nestevajauksesta, kuten runsaasta hikoilusta ja liian vähäisen nestemäärän nauttimisesta johtuvaan heikotukseen. Valmis liuos sisältää glukoosia ja elektrolyyttejä. Poretabletit on kätevät käyttää ja helppo ottaa mukaan. Raikas sitruunan maku!

TARJOUS
76,90€
(109,45€)

PRIORIN Extra 180 tabl.

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä, L-kysteiiniä ja biotiinia. Aktivoi hiusten kasvua ja estää niiden ohenemista. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Valmistetta käytetään vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii siis myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Laktoositon ja gluteeniton.

TARJOUS

(8,90/20,40€)

CCS Jalkavoide 75 ml ja 175 ml -15 %

Pehmentävä ja hoitava jalkavoide kuiville jaloille, sopii päivittäiseen käyttöön. CCS Jalkavoide sisältää runsaasti karbamidia (10%), joka tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä ja pehmentää kovettumia. Jalkavoide sisältää myös viilentävää eukalyptusöljyä, joka antaa jaloille miedon ja miellyttävän tuoksun. Sopii myös kuivien ihoalueiden hoitoon ja diabeetikoille. Rasvapitoisuus 28 %.