Tarjouksemme

Voimassa 1.4 – 30.4

TARJOUS
19,95€

Avainasiakkaille: RELATABS 60 tabl. sitruuna ja mansikka

Raikkaan mansikan ja sitruunan makuinen pureskeltava maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön. Rela Tabs sisältää korkealaatuista ja paljon tutkittua Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteerikantaa. Helppokäyttöinen purutabletti aikuisille ja lapsille, 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä kokonaisena.. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

TARJOUS
20,50€

Kauneustuote: AVENE SOOTHING EYE CREAM

Hajusteeton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Voide sopii erityisesti erittäin herkälle iholle Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmien ympärillä. Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus, joka sopii myös jatkuvaan käyttöön. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Taputtele kevyesti sormenpäillä pieni määrä voidetta silmänympärysiholle, myös luomille. Aluksi voi käyttää 2-5 kertaa päivässä, jos iho on erittäin ärtynyt. Muuten 2 kertaa päivässä, aamuin ja illoin.

TARJOUS
-20%€

ACO spotless tuotteet

Kaikki ACO spotless tuotteet -20%

TARJOUS
8,90€

Minisun D 10 mikrog Junior nalle mansikka 100 tabl, Minisun D 10 mikrog Junior apina banaani 100 tabl, Minisun D Pehmokonna Junior appelsiini 60 kpl, Minisun D Pehmokonna Junior omena 60 kpl

Erityisesti lapsille suunnattuja, hyvänmakuisia D-vitamiinivalmisteita. Kaikissa sama vahvuus, 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia, joka tukee lapsen luuston, hampaiden ja lihasten normaalia kasvua sekä vahvistaa vastustuskykyä. MINISUN D 10 mikrog JUNIOR: Nalle on mansikan makuinen ja nallen muotoinen D-vitamiinivalmiste. MINISUN D 10 mikrog APINA: Banaanin makuinen ja apinan muotoinen D-vitamiini. MINISUN D PEHMOKONNA JUNIOR APPELSIINI: Pehmeä ja pureskeltava kilpikonnanmuotoinen D-vitamiinivalmiste. Makuna raikas appelsiini. MINISUN D-PEHMOKONNA JUNIOR OMENA: Pehmeä, pureskeltava, omenan makuinen kilpikonnanmuotoinen D-vitamiinivalmiste erityisesti lapsille.

TARJOUS
79,90€

PRIORIN Extra 180 tabl.

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä, L-kysteiiniä ja biotiinia. Aktivoi hiusten kasvua ja estää niiden ohenemista. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Valmistetta käytetään vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii siis myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Laktoositon ja gluteeniton.

TARJOUS
10,90€

Physiomer Baby mist, Physiomer Normal Jet & Spray, Physiomer Strong Jet

Käyttövalmis, isotoninen merivesiliuos nenän huuhteluun, puhdistukseen ja kosteutukseen. BABY MIST: Lapsille sopiva hienojakoinen sumutin poistaa tukkoisuutta ja helpottaa nenän kautta hengittämistä sekä toimii vilustumista ja ylähengitystieinfektioita vastaan. Hellävarainen pienille nenille. Käytä tarpeen mukaan suihkuttamalla 1-2 sekuntia molempiin sieraimiin, anna vaikuttaa muutaman sekunnin ajan ja pyyhi lapsen nenä. NORMAL JET& SPRAY: Nenän huuhtelu päivittäin poistaa allergeeneja, pölyä, mikrobeja sekä ennaltaehkäisee ylähengitystievaivoja. Sisältää 2 eri suutinta; sinisestä suuttimesta tulee hienojakoinen suihke ja valkoisesta tarkka suihke. Aikuisille ja yli 2-vuotiaille tarpeen mukaan. Käytä valkoista suutinta valuvaan nenään ja sinistä suutinta päivittäin ennaltaehkäisevään käyttöön. Suihkuta 1-2 sekuntia molempiin sieraimiin, anna vaikuttaa muutama sekunti ja niistä varovasti nenä. STRONG JET: Voimakas suihke puhdistaa tehokkaasti ja poistaa tukkoisuutta helpottaen nenän kautta hengittämistä sekä toimii vilustumista ja ylähengitystieinfektioita vastaan. Sopii käytettäväksi akuutteihin nenäoireisiin, kroonisiin nenävaivoihin sekä nenä- ja poskionteloleikkausten jälkeiseen käyttöön. Aikuisille ja yli 10-vuotiaille tarpeen mukaan. Suihkuta 1-2 sekuntia molempiin sieraimiin. Säilöntäaineettomia ja ponnekaasuttomia.

TARJOUS
17,90€

SB 12-suuvedet 500 ml

Miedon makuinen suuvesi hengityksen raikastamiseen. Suuvesi neutraloi pahanhajuisen hengityksen aiheuttajat ja vahvistaa hampaita. Saat raikkaan hengityksen välittömästi ja jopa 12 tunniksi. Mieto mintun ja mentolin maku

TARJOUS
9,80€

APOBASE Lotion, Creme + Oily Creme 250g

Kosteuttava ja kosteuden säilyttävä perusvoide. Apobase sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle, atooppisen ihon perusvoiteeksi sekä lapsille. Hajusteeton ja parabeeniton. Rasvapitoisuus lotion 20%, creme 30 % ja oily 60%.

TARJOUS
24,90€

BETHOVER B12 tai BETHOVER B12 +FOOLIHAPPO 150 tabl

Mansikan makuinen, vahva B12-vitamiini- ja foolihappovalmiste. Hyvänmakuinen valmiste sisältää runsaasti B12-vitamiinia, jonka puutteesta saattavat kärsiä yli 65-vuotiaat, ikääntyvät, kasvissyöjät, vegaanit tai vatsahappo- tai metformiinilääkitystä käyttävät. Valmiste sisältää myös foolihappoa, jonka tarvetta lisäävät mm. suoliston ongelmat, raskaus sekä diabetes. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä tukevat psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia.

TARJOUS
14,90€

DEVISOL, DEVISOL MUSTIKKA tai DEVISOL NEUTRAL 20 mcg 200 tablettia

Pieni D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin tarpeen pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 20 mikrog. Sitruksen ja mustikan makuiset tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Makeuttamaton niellään nesteen kera. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

TARJOUS
10,90€

MAGNEX Sitraatti + B6 100 tabl., MAGNEX Sitraatti + B6 100 purut

Magnesiumsitraatti- ja B6-vitamiinivalmiste lihasten, luuston ja hermoston hyvinvointiin. Valmisteet sopivat hyvin ikäihmisille suonenvetoihin, aktiiviurheilijoille ja nuorille aikuisille. Hyvin imeytyvä magnesium yhdessä B6-vitamiinin kanssa edistää normaalia lihasten, luuston ja hermoston toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Aikuisille 2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Tabletin voi puolittaa, purutabletissa raikkaan sitruunan maku. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

TARJOUS
18,90€

MULTIVITA ASCORBIN LONG 500 mg 200 tabl

Pitkävaikutteinen C-vitamiinivalmiste C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Edistää elimistön normaalia vastutuskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa. Sopii erityisesti sinulle, joka tunnet olosi flunssaiseksi tai ruokavaliosi ei sisällä riittävästi C-vitamiinia. 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton.

TARJOUS
19,90€

MULTI-TABS FAMILY 190 tabl

Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sopii erityisesti, jos haluat turvata kaikkien tärkeiden vitamiinien päivittäisen tarpeen (ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena). Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sovi raskaana oleville valmisteen sisältämän A-vitamiinin vuoksi. Otetaan vesilasillisen kera mieluiten aterian yhteydessä.

TARJOUS
14,50€

THEALOZ DUO 10ml

Suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.