Tarjouksemme

Voimassa 1.3 – 31.3

TARJOUS
14,90€
(18,54€)

Devisol, Devisol Mustikka tai Devisol Neutral 20 mcg 200 tablettia

Pieni D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin tarpeen pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 20 mikrog. Sitruksen ja mustikan makuiset tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Makeuttamaton niellään nesteen kera. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

TARJOUS
21,90€
(26,40€)

DeviSol Strong 50 mikrog 200 tabl., DeviSol Neutral 50 mikrog 200 tabl., Devisol mustikka 50 mcg 200 tabl.

Pieni D-vitamiinitabletti. Valmiste sopii kaikille, jotka haluavat turvata D-vitamiinin tarpeen pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 50 mikrog. Sitruksen ja mustikan makuiset tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Makeuttamaton niellään nesteen kera. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

TARJOUS
27,90€
(32,74€)

BEKO STRONG B12 + foolihappo + B6 150 tabl tai 150 purutabl.

Beko Strong B12+foolihappo+B6 sopii erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutetta, kuten ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille. B12- ja B6 -vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Nieltävä tai purutabletti.

TARJOUS
7,90€
(11,11€)

AQUALAN L, PLUS ja DUO 200 g

Kosteuttava perusvoide, joka sopii erityisesti kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseen hoitoon. Sopii myös meikin poistoon ja ihon puhdistukseen, silloin kun vesipesu kuivattaa. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Aqualan Duossa pitkään kosteuttavaa glyserolia mukana. Aqualan L on kevein, Plus hieman rasvaisempi. Hajusteeton.

TARJOUS
18,50€
(22,10€)

MULTIVITA OMEGALIVE STRONG 100 kaps

Kalaöljykapseli, joka sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tukevat sydämen ja aivojen kuntoa, DHA ylläpitää ylläpitää normaalia näkökykyä. Matala ja soikea kapseli on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

TARJOUS
17,90€
(19,40€)

BIOTIN STRONG Hair & Nail, 60+30 tabl

Biotin Strong: Kampanjatarjous, 30 lisätablettia pakkauksessa! Vahva biotiinilisä hiuksille ja kynsille. Biotiini ja sinkki vaikuttavat myös ihoon ja limakalvoihin, sillä ne edistävät niiden pysymistä normaaleina. Biotiini osallistuu hiuksien ja kynsien keratiinin muodostukseen nopeuttaen hiusten ja kynsien keratiinin muodostamista.

TARJOUS
19,90€
(25,84€)

Systane Complete Säilöntäaineeton 10 ml

Voitelevat silmätipat kaikentyyppiseen kuivasilmäisyyden hoitoon. Systane Complete -silmätipat on tarkoitettu silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen. Tuote tarjoaa edistyksellistä suojaa silmän pinnalle. Silmätipan pitkäkestoinen kosteuttava, korjaava ja rauhoittava vaikutus perustuu nanokokoisiin lipideihin, jotka suojaavat kaikkia kyynelnesteen kerroksia. Säilöntäaineeton. Valmistetta voidaan tiputtaa silmiin ennen piilolinssien laittamista ja niiden pois ottamisen jälkeen. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. 1-2 tippaa silmään tarpeen mukaan. Silmätippat ovat valkoisia väriltään ennen annostelua.

TARJOUS
10,90€
(13,96€)

MULTI-TABS MAN 60 TABL, MULTI-TABS MAN 50+ 60 TABL, MULTI-TABS WOMAN 60 TABL, MULTI-TABS WOMAN 50+ 60 TABL

4 erilaista monivitamiinivalmistetta, jotka on suunnattu naisille, yli 50-vuotiaille naisille, miehille sekä yli 50-vuotiaille miehille. Multi-tabs Man on suunniteltu erityisesti nuorille ja keski-ikäisille miehille. Multi-Tabs Man 50+: Monipuolinen vitamiini- ja hivenainevalmiste varttuneille miehille. Valmiste on suunniteltu erityisesti yli 50-vuotiaiden miesten tarpeisiin. Multi-Tabs Woman: Tabletissa on huolellisesti harkittu koostumus vitamiineja ja hivenaineita erityisesti nuorten ja keski-ikäisten naisten tarpeisiin. Multi-Tabs Woman 50+: Tabletissa on huolellisesti harkittu koostumus vitamiineja ja hivenaineita erityisesti yli 50-vuotiaiden naisten tarpeisiin.

TARJOUS
14,90€
(17,86€)

BEPANTHEN Sensicalm 50g

Hoitovoide ärtyneelle iholle, ihottumiin, atooppiselle ihottumalle sekä allergisiin ihoreaktioihin. Bepanthen Sensicalm (ent. Bepanthen Anti-Exem) lievittää ihon kutinaa ja punoitusta sekä edistää ihon parantumista. Sopii aikuisille ja lapsille, myös herkille ihoalueille esim. kasvoille. Ei sisällä kortisonia, emulgaattoreita, hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.

TARJOUS
18,90€
(23,55€)

MAITOHAPPOBAKTEERI+B Ratiopharm 100 kaps

Kuusi maitohappobakteerikantaa ja kuusi B-vitamiinia ylläpitämään vastustuskykyäsi. Valmiste sopii päivittäisiin vatsaongelmiin tai kuurina käytettäväksi esimerkiksi antibioottikuurin tai matkan ajan. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

TARJOUS
20,90€
(25,27€)

Melarest Extra Vahva 1,9mg Mint/Nieltävä 100 tabl, Pitkävaikutteinen 90 tabl.

3 eri melatoniinivalmistetta: Melarest 1,9 mg 100 tabl nieltävä, Melarest Extra Vahva 1,9 mg 100 tabl mint ja Melarest Extra Vahva 1,9 mg pitkävaikutteinen 90 tabl. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron (jetlag) yksilöllisiä vaikutuksia. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä. Melarest Extra Vahva Pitkävaikutteinen: tabletin rakenteesta johtuen tabletin liukeneminen kestää useita tunteja ja melatoniinia vapautuu noin 5 tunnin ajan.

TARJOUS
17,90€
(21,17€)

SB 12-suuvedet 500 ml

Miedon makuinen suuvesi hengityksen raikastamiseen. Suuvesi neutraloi pahanhajuisen hengityksen aiheuttajat ja vahvistaa hampaita. Saat raikkaan hengityksen välittömästi ja jopa 12 tunniksi. Tarjouksessa SB 12 Mint/menthol, Mild sekä White.

TARJOUS
10,50€
(13,30€)

Auvoin nenäsuihke 20ml

Hoitava A-vitamiini-seesamiöljy -nenäsumute kuivalle nenälle. Auvoin hoitava A-vitamiini nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja sekä edistää nenän pintakudoksen uusiutumista. Nenäsuihke sopii käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana.

TARJOUS
11,90€
(15,18€)

CeraVe Facial Moisturising Lotion - Kosteusemulsio kasvoille 52ml

CeraVe Facial Moisturising Lotion: Kevyt ja kosteuttava kosteusvoide normaalille ja kuivalle kasvojen iholle. Sisältää tärkeitä keramideja, niasiiniamidia ja kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Ei sisällä aurinkosuojaa eikä hajusteita ja sopii myös yökäyttöön. Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty tuote, joka kosteuttaa, vahvistaa ihon suojamuuria sekä tukee ihon pintakerroksen uudistumista.