Tarjouksemme

Voimassa 1.11 – 30.11

TARJOUS
17,70€
(21,49€)

MULTIVITA ASCORBIN LONG 500 mg 200 tabl

Pitkävaikutteinen C-vitamiinivalmiste C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Edistää elimistön normaalia vastutuskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa. 1-2 tablettia päivässä. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton.

TARJOUS
7,90€
(11,11€)

AQUALAN L, PLUS ja DUO 200 g

Kosteuttava perusvoide, joka sopii erityisesti kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseen hoitoon. Sopii myös meikin poistoon ja ihon puhdistukseen, silloin kun vesipesu kuivattaa. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Aqualan Duossa pitkään kosteuttavaa glyserolia mukana. Aqualan L on kevein, Plus hieman rasvaisempi. Hajusteeton.

TARJOUS
17,90€
(22,10€)

MULTIVITA OMEGALIVE STRONG 100 kaps

Kalaöljykapseli, joka sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tukevat sydämen ja aivojen kuntoa, DHA ylläpitää ylläpitää normaalia näkökykyä. Matala ja soikea kapseli on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

TARJOUS
20,90€
(26,47€)

Kauneustarjous: AVENE SOOTHING EYE CREAM

Hajusteeton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle iholle. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmien ympärillä. Kevyt koostumus, sopii myös jatkuvaan käyttöön. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

TARJOUS
14,50€
(17,77€)

THEALOZ DUO 10ml

Suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii piilolinssien käyttäjille. Säilyy avattuna 3 kuukautta.

TARJOUS
12,50€
(15,87€)

A-Vita Hydra+ 20ml

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Sopii käytettäväksi esim. pölyn, kuivan sisäilman kuivattamalle limakalvolle. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. allerginen nuha, lääkenuha yms.).

TARJOUS
79,90€
(109,68€)

PRIORIN Extra 180 tabl.+Shampoo 200 ml kaupanpäälle

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä, L-kysteiiniä ja biotiinia. Aktivoi hiusten kasvua ja estää niiden ohenemista. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera ruoan jälkeen. Valmistetta käytetään vähintään 3-6 kuukauden ajan, sopii siis myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ei raskaana oleville. Laktoositon ja gluteeniton. Nyt 200 ml Priorin Shampoo kaupanpäälle (niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää/marraskuun)!

TARJOUS
18,90€
(23,55€)

MAITOHAPPOBAKTEERI+B Ratiopharm 100 kaps

Kuusi maitohappobakteerikantaa ja kuusi B-vitamiinia ylläpitämään vastustuskykyäsi. Valmiste sopii päivittäisiin vatsaongelmiin tai kuurina käytettäväksi esimerkiksi antibioottikuurin tai matkan ajan. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

TARJOUS
20,90€
(25,27€)

MELAREST EXTRA VAHVA 1,9mg MINT/NIELTÄVÄ 100 tabl, PITKÄVAIKUTTEINEN 90 tabl.

3 eri melatoniinivalmistetta: Melarest 1,9 mg 100 tabl nieltävä, Melarest Extra Vahva 1,9 mg 100 tabl mint ja Melarest Extra Vahva 1,9 mg pitkävaikutteinen 90 tabl. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron (jetlag) yksilöllisiä vaikutuksia. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä. Melarest Extra Vahva Pitkävaikutteinen: tabletin rakenteesta johtuen tabletin liukeneminen kestää useita tunteja ja melatoniinia vapautuu noin 5 tunnin ajan.

TARJOUS
21,90€
(26,40€)

MINISUN D-VITAMIINI 50 MIKROG 200 KPL 3 eri makua

Hyvänmakuiset ja vahvat D-vitamiinitabletit. D-vitamiinia 50 mikrogrammaa. Valmiste sopii erityisesti vähän ulkoileville, ikääntyneille ja henkilöille, joilla on suuri osteoporoosi- tai lonkkamurtumariski. Pienet tabletit sulavat suussa imeskellen tai pureskellen. Laktoositon, soijaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

TARJOUS
23,90€
(29,88/30,59€)

BETHOVER B12 150+20 tabl tai BETHOVER B12 +FOOLIHAPPO 150+20 tabl

Kampanjapakkaukset, joissa +20 tablettia! Saatavilla rajoitetttu erä. BETHOVER B12: Vadelman makuinen ja vahva B12-vitamiinivalmiste, joka sopii erityisesti ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille. Sisältää B12-vitamiinia, joka edistää hermoston hyvinvointia ja psykologisia toimintoja. BETHOVER B12 + FOOLIHAPPO: Mansikan makuinen, vahva B12-vitamiini- ja foolihappovalmiste. Sisältää myös foolihappoa, jonka tarvetta lisäävät mm. suoliston ongelmat, raskaus sekä diabetes. Kumpikin valmiste on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Eivät sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia.

TARJOUS
21,90€
(28,34€)

Berocca Energy Orange 60 poretabl.

Raikkaan appelsiinin makuinen poretabletti sisältää 11 välttämätöntä vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy Orange -poretabletit sisältävät B-vitamiineja ja C-vitamiinia sekä sinkkiä ja magnesiumia. Nopeasti veteen liukenevien poretabletit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentävät väsymystä sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Liuota yksi tabletti vesilasilliseen. Sopii vegaaneille. Ei sisällä kofeiinia. Gluteeniton. Sokeriton. Ravintolisä.

TARJOUS
19,90€
(24,49€)

MULTI-TABS FAMILY 190 tabl

Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sopii erityisesti, jos haluat turvata kaikkien tärkeiden vitamiinien päivittäisen tarpeen (ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena). Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sovi raskaana oleville valmisteen sisältämän A-vitamiinin vuoksi. Otetaan vesilasillisen kera mieluiten aterian yhteydessä. Tämän tuotteen pakkaus on uudistunut!

TARJOUS
8,90€
(11,07€)

CERAVE Moisturising cream 177ml

Koko perheen kosteuttava voide kuivalle ja erittäin kuivalle kasvojen ja vartalon iholle. CeraVe Moisturising Cream kosteuttaa ja auttaa vahvistamaan kasvojen ja vartalon ihon suojamuuria. Sisältää tärkeitä keramideja, jotka ovat osa ihon luonnollista rakennetta. Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty tuote, joka kosteuttaa, vahvistaa ihon suojamuuria sekä tukee ihon pintakerroksen uudistumista. Ei tuki ihohuokosia. Hajusteeton. Hypoallergeeninen.