Tarjouksemme

Voimassa 1.5 – 31.5

TARJOUS
19,90€

Avainasiakkaille: MELATONIINI ORION 1,9mg 90 tai 100 tabl

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava 100 tabl, nieltävä 100 tabl ja pitkävaikutteinen 90 tabl. Melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä

TARJOUS
19,95€

Kauneustuote: La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye

Erittäin herkälle, allergiselle ja herkistyneelle silmänympärysiholle ja herkille silmille sopiva silmänympärysvoide. Tuote kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti sekä lievittää välittömästi ihon kiristävää, polttelevaa tai epämiellyttävää tunnetta sekä helpottaa punoitusta ja turvotusta silmien ympärillä. Kevyt ja raikas koostumus, joka ei tunnu rasvaiselta. Hajusteeton, säilöntäaineeton, alkoholiton ja väriaineeton koostumus, jossa vain tarkasti valikoituja allergiselle sopivia raaka-aineita.

TARJOUS

Kauneustuote: Favora sarja -15%

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

TARJOUS

ACO- AURINKOTUOTTEET -20%

Kaikki ACO- aurinkotuotteet - 20 % koko toukokuun. Tervetuloa tutustumaan!

TARJOUS

Avene Sun aurinkosuojasarja -20%

TARJOUS
14,90€

BEPANTHEN EYE - pullo 10ml

Bepanthen Eye Silmätipat on tarkoitettu kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireita silmissä ovat mm. kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, kirvely, punoitus, rähmiminen, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu. Säilöntäaineeton, säilyy 12 kuukautta avattuna.

TARJOUS
19,90€

MULTIVITA PLUS 200 tabl.

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste takaamaan päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti. Multivita plus on suunniteltu erityisesti aikuisten tarpeisiin. Siinä on 12 vitamiinia ja 6 tärkeää hivenainetta, mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimntaa edistävää magnesiumia ja D3-vitamiinia tukemaan luuston kuntoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

TARJOUS
21,90€

DEVISOL Neutral 50 mikrog, DEVISOL Strong 50 mikrog 200 tabl.

DEVISOL NEUTRAL: Neutraalin makuinen, makeuttamaton, vahva D-vitamiini. Valmiste sopii erityisesti vähän ulkoileville aikuisille ja ikääntyville. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa vastustuskykyä. Devisol Neutral- tabletit ovat pienikokoisia nieltäviä tabletteja ilman makeutus- ja aromiaineita. Valmiste sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia 50 mikrog. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä. DEVISOL STRONG: Vahva D-vitamiinitabletti. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 50 mikrog. Sitruksen makuiset tabletit voit niellä, imeskellä tai pureskella. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

TARJOUS
23,90€

Betolvex strong 90 kaps. ja Betolvex 1 mg 150 tabl

Betolvex B12 1 mg on pieni ja helposti nieltävä B12-vitamiinivalmiste helposti avattavassa purkissa. Betolvex strong 1,25 mg on vahva B12-vitamiini, joka sisältää myös muita B-ryhmän vitamiineja samassa kapselissa. Molemmat sopivat erityisesti henkilöille, joilla saattaa esiintyä B12-vitamiinin puutetta, kuten ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille, keliaakikoille ja hapottomasta vatsasta kärsiville. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

TARJOUS
12,80€

MULTIVITA Magnesiumsitraatti+B6, 5 eri vaihtoehtoa

Magnesium-B6-vitamiinivalmiste lihasten hyvinvointiin. Hyvänmakuinen valmiste sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia, joka edistää lihasten ja luuston hyvinvointia sekä tukee hermoston toimintaa. Raikkaan lime-sitruunan makuisen purutabletin voi nauttia ilman vettä. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä.

TARJOUS
11,90€

Gefilus vahva

Koko perheen vahva maitohappobakteerivalmiste. Gefilus Vahva Kuuri -kapselit sisältävät paljon tutkittua L. rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Tuote sopii kaikenikäisille. Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

TARJOUS
12,50€

A-Vita Hydra+ 20ml

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Ainutlaatuinen. A-Vita Hydra+ nenäsumute sopii käytettäväksi etenkin ympäristöolosuhteiden (mm. pöly, kuiva sisäilma) tai eri hoitotoimenpiteiden (mm. nenää avaavat sumutteet, happihoito jne.) aiheuttaman kuivan ja/tai atrofisen nenän limakalvojen kuivuuteen ja/tai surkastumiseen. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. rinosinuiitti, allerginen nuha, lääkenuha, krooninen atrofinen nuha yms.). Sopii käytettäväksi myös nenän ja sivuonteloiden leikkausten jälkihoitona, normaalin limakalvotoiminnan palautumisen edistämiseksi.

TARJOUS
15,50€

Perskindol kylmä-lämmin geeli 100 ml CE ja kylmä-lämmin spray 150 ml CE

KYLMÄ-LÄMMIN GEELI: Kaksoisvaikutteinen geeli lihaksille ja nivelille. Viilentävä ja lämmittävä geeli sopii käytettäväksi lihas- ja nivelkipuihin sekä rentouttamaan lihaksia ennen fyysistä rasitusta tai palauttamaan sen jälkeen. Geelin kasvipohjaiset eteeriset öljyt vaikuttavat kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa kipeän alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Kylmä-kuumageeli tehostaa kehon omaa palautumista. Miellyttävä luonnollinen tuoksu ja tahraamaton, nopeasti imeytyvä koostumus. Ei sisällä rasvaa. CE-merkitty tuote. KYLMÄ-LÄMMIN SPRAY: Kaksoisvaikutteinen suihke lihaksille ja nivelille. Voidaan käyttää osana ensiapua lievittämään kipua mm. urheiluvammojen, kuten rasitusvammojen, venähdysten, mustelmien, sijoiltaanmenon ja ruhjeiden yhteydessä. Suihkeen kasvipohjaiset eteeriset öljyt vaikuttavat kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa hoidettavan alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Palautuminen urheilusuorituksen jälkeen voi tehostua. Helppokäyttöinen spray ei tahraa käsiä ja sitä voi siististi käyttää myös liikuntasuorituksen aikana. CE-merkitty tuote.

TARJOUS
3,90€

Wonderm AntiSepti 100 ml sumute,Wonderm AntiSepti 100 ml liuos

Pienten ihoalueiden desinfiointiin suihkeena ja pullona. Ei kirvele. Alue pyyhitään Wonderm Antisepti -liuoksella kostutetulla vanulla tai sumutetaan liuosta suoraan kohdealueelle. Tuote sisältää pantenolia, joka auttaa ihoa uudistumaan. Valmistettu Suomessa.

TARJOUS
19,90€

WARTNER PEN 1,5ml

Tehokas ja helppokäyttöinen kynä jalka- ja käsisyylien poistoon. Sisältää TCA-liuosta, joka vaikuttaa syvällä syylän sisässä. Kynää on miellyttävä käyttää ja sillä on tarkka levittää geeliä suoraan hoidettavalle alueelle. Annostellaan keran viikossa. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille. Avattu pakkaus säilyy 6 viikkoa. CE-merkitty laite.

TARJOUS
17,90€

LYSI OMEGA-3 VAHVA 120 kaps TAI VAHVA + D, 100kaps

Lysi Omega-3 on vahva kalaöljytiiviste. 1-2 kapselia takaa suurimman osan päivittäisestä omega-3 tarpeesta.