Ajankohtaista

Vanhentuneiden lääkkeiden palautus

Meille Soukkaan on tullut uusi palautuspiste lääkejätteelle asiakastilaan. Isompaan luukkuun voi tipauttaa asiakas itse kaikki lääkkeet paitsi jodia sisältävät, jotka annetaan apteekin henkilökunnalle. Elohopea mittarit myös henkilökunnalle suoraan. Neuloille ja ruiskuille on oma, pienempi palautusluukku vieressä.

2021 poikkeusaukioloajat

Jouluaattona 24.12.2021 apteekkimme on auki klo 9-12

Joulupäivänä 25.12.2021 apteekkimme on suljettu

Uuden vuoden päivänä 1.1.2022 apteekkimme on suljettu

Arkisto

TARJOUS
19,90€

MELATONIINI ORION 1,9mg 90 tai 100 tabl

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava 100 tabl, nieltävä 100 tabl ja pitkävaikutteinen 90 tabl. Melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä

TARJOUS
14,50€

Kauneustuote: Ducray Squanorm DRY shampoo 200ml, Ducray Squanorm OILY shampoo 200ml

DRY: Kosteuttava shampoo kuivalle, hilseilevälle päänahalle. Miellyttävän tuoksuinen shampoo poistaa tehokkaasti hilseen, estää uuden muodostumista sekä rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa. Sopii myös värjätyille hiuksille. Shampoo levitetään kosteisiin hiuksiin, hiero päänahkaan ja huuhtele vedellä. Uusi pesu ja anna shampoon vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Toista käsittely 2 kertaa viikossa 6 viikon ajan. Välipesuihin ja ylläpitohoitoon suositellaan Ducray Elution shampoota. OILY: Rauhoittava shampoo rasvoittuvalle, hilseilevälle ja kutisevalle päänahalle. Shampoo poistaa tehokkaasti hilsettä, tasapainottaa liiallista talineritystä sekä helpottaa päänahan kutinaa ja punoitusta. Sopii myös värjätyille hiuksille. Raikas tuoksu.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »