Ajankohtaista

Uusi apteekkari

Tänään 22.4. apteekeissamme on apteekkari vaihtunut. Jätimme jäähyväiset apteekkari Anne Hietalalle, joka jatkaa apteekkitoimintaa Käpylän apteekissa. Annen suurissa saappaissa jatkaa uusi apteekkarimme Ulla Löfhjelm, joka on monelle asiakkaallemme jo entuudestaan tuttu. Hän on reilun vuoden toiminut apteekissamme apteekinhoitajana. Aukioloajat sekä apteekkiemme sijainti pysyy samana, olemme myös edelleen Avainapteekki. Myös henkilökuntamme on tullut tutuksi monille reilun vuoden ajalta. Henkilökunta toivottaa sekä nykyiset että uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan Soukan apteekkiin ja Kauklahden sivuapteekkiin!

2021 poikkeusaukioloajat

Vappupäivänä 1.5.2021 apteekkimme on suljettu

Helatorstaina 13.5.2021 apteekkimme on suljettu

Juhannusaattona 25.6.2021 Soukka auki klo 9-12 Kauklahti on suljettu

Juhannuspäivänä 26.6.2021 apteekkimme on suljettu

Jouluaattona 24.12.2021 apteekkimme on auki klo 9-12

Joulupäivänä 25.12.2021 apteekkimme on suljettu

Uuden vuoden päivänä 1.1.2022 apteekkimme on suljettu

Arkisto

TARJOUS
15,50€

Perskindol kylmä-lämmin geeli 100 ml CE ja kylmä-lämmin spray 150 ml CE

KYLMÄ-LÄMMIN GEELI: Kaksoisvaikutteinen geeli lihaksille ja nivelille. Viilentävä ja lämmittävä geeli sopii käytettäväksi lihas- ja nivelkipuihin sekä rentouttamaan lihaksia ennen fyysistä rasitusta tai palauttamaan sen jälkeen. Geelin kasvipohjaiset eteeriset öljyt vaikuttavat kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa kipeän alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Kylmä-kuumageeli tehostaa kehon omaa palautumista. Miellyttävä luonnollinen tuoksu ja tahraamaton, nopeasti imeytyvä koostumus. Ei sisällä rasvaa. CE-merkitty tuote. KYLMÄ-LÄMMIN SPRAY: Kaksoisvaikutteinen suihke lihaksille ja nivelille. Voidaan käyttää osana ensiapua lievittämään kipua mm. urheiluvammojen, kuten rasitusvammojen, venähdysten, mustelmien, sijoiltaanmenon ja ruhjeiden yhteydessä. Suihkeen kasvipohjaiset eteeriset öljyt vaikuttavat kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa hoidettavan alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Palautuminen urheilusuorituksen jälkeen voi tehostua. Helppokäyttöinen spray ei tahraa käsiä ja sitä voi siististi käyttää myös liikuntasuorituksen aikana. CE-merkitty tuote.

TARJOUS

Kauneustuote: Favora sarja -15%

Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »