Ajankohtaista

PÄÄSIÄINEN

SOUKAN JA KAUKLAHDEN APTEEKKI 

 

TO Normaalisti

PE Suljettu

LA Normaalisti

MA Suljettu

 

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ!

Avainasiakkaan kanta-asiakasohjelma

Hyvä asiakkaamme,

Olemme 1.1.2019 alkaen osa Avainapteekit- ketjua.

Vuoden 2019 alusta otamme käyttöön kanta-asiakasohjelman - Avainasiakkuuden.

Ostot kalenterivuodessa

alennus-%

 

50 -100 €

1 %

 

101-200 €

2 %

 

201-300 €

3 %

 

301-500 €

4 %

 

500€>

5 %

 

 

 

 

Etkö ole vielä Avainasiakas?

Avainasiakkaaksi liityt helposti täyttämällä liittymislomakkeen apteekissa

tai

https://www.avainapteekit.fi/avainasiakkuus/liity-avainasiakkaaksi?fbclid=IwAR2_yMjJGSH_mzJLn3dBqAZ2nR-UJFFXF7ojwPivw8GHPC0vpA_D1jzISzk

Käsittelemme henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Apteekissa henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuojalainsäädännön ohella apteekkitoimintaa koskevaan lainsäädäntöön.
Avainasiakasrekisterin ajantasainen tietosuojaseloste on  saatavilla https://www.avainapteekit.fi/avainapteekit/apteekit/kaeyttoeehdot/tietosuojalauseke  ja apteekin henkilökunnalta.

 

Arkisto

TARJOUS
9,90€
(11,90€)

MINISUN monivitamiini MULTI 90 tabl. 3 makua

Hyvänmakuinen, pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste koko perheelle. Hammasystävällinen purutabletti maistuu erityisesti lapsille ja kasvaville nuorille. Valmiste sisältää 17 vitamiinia ja hivenainetta jokapäiväiseen käyttöön. Laktoositon, hiivaton, liivatteeton ja sokeriton. Lapsiturvallinen korkki. Ravintolisä.

TARJOUS
7,90€
(10,50€)

AQUALAN-L, PLUS ja DUO 200 G

L ja PLUS Kosteuttava perusvoide, joka sopii erityisesti kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseen hoitoon. Myös meikin poistoon ja ihon puhdistukseen, silloin kun vesipesu kuivattaa. Levittyy helposti ja imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. DUO: Kosmeettisesti miellyttävä ja tehokkaasti kosteuttava perusvoide koko keholle. Hajusteettomassa voiteessa oleva glyseroli lisää ihon kimmoisuutta ja antaa iholle pitkäkestoisen kosteuden. Sopii kaikenikäisille erityisesti pintakuivalle, kuivalle ja atooppiselle iholle. Hajusteeton, väriaineeton ja vähärasvainen.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »