Ajankohtaista

2021 poikkeusaukioloajat

Pyhäinpäivänä 6.11.2021 apteekkimme on suljettu

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2021 apteekkimme on suljettu

Jouluaattona 24.12.2021 apteekkimme on auki klo 9-12

Joulupäivänä 25.12.2021 apteekkimme on suljettu

Uudenvuodenpäivänä 1.1.2022 apteekkimme on suljettu

Vanhentuneiden lääkkeiden palautus

Meille Soukkaan on tullut uusi palautuspiste lääkejätteelle asiakastilaan. Isompaan luukkuun voi tipauttaa asiakas itse kaikki lääkkeet paitsi jodia sisältävät, jotka annetaan apteekin henkilökunnalle. Elohopea mittarit myös henkilökunnalle suoraan. Neuloille ja ruiskuille on oma, pienempi palautusluukku vieressä.

Arkisto

TARJOUS
14,50€

THEALOZ DUO 10ml

Suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen koostumus sisältää pitkään suojaavaa trehaloosia ja voitelevaa ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sopii myös piilolinssien käyttäjille. Pullo säilyy avattuna 3 kuukautta.

TARJOUS
14,90€

BEPANTHEN Sensicalm 50g

Hoitovoide ärtyneelle iholle, ihottumiin, atooppiselle ihottumalle sekä allergisiin ihoreaktioihin. Bepanthen Sensicalm (ent. Bepanthen Anti-Exem) lievittää ihon kutinaa ja punoitusta sekä edistää ihon parantumista. Sopii aikuisille ja lapsille, myös herkille ihoalueille esim. kasvoille. Ei sisällä kortisonia, emulgaattoreita, hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »