Ajankohtaista

Apteekin poikkeusaukioloaika keskiviikkona 21.4.

Apteekkarin vaihdoksen vuoksi joudumme sulkemaan apteekkimme keskiviikkona 21.4. tuntia aikaisemmin eli Soukan apteekki on avoinna klo 8-18 ja Kauklahden sivuapteekki avoinna klo 9-17. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia!

Arkisto

TARJOUS
19,90€

MULTI-TABS FAMILY 190 tabl

Monipuolinen monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sopii erityisesti, jos haluat turvata kaikkien tärkeiden vitamiinien päivittäisen tarpeen (ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena). Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sovi raskaana oleville valmisteen sisältämän A-vitamiinin vuoksi. Otetaan vesilasillisen kera mieluiten aterian yhteydessä.

TARJOUS
24,90€

BETHOVER B12 tai BETHOVER B12 +FOOLIHAPPO 150 tabl

Mansikan makuinen, vahva B12-vitamiini- ja foolihappovalmiste. Hyvänmakuinen valmiste sisältää runsaasti B12-vitamiinia, jonka puutteesta saattavat kärsiä yli 65-vuotiaat, ikääntyvät, kasvissyöjät, vegaanit tai vatsahappo- tai metformiinilääkitystä käyttävät. Valmiste sisältää myös foolihappoa, jonka tarvetta lisäävät mm. suoliston ongelmat, raskaus sekä diabetes. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä tukevat psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »