Ajankohtaista

Avainasiakkaan kanta-asiakasohjelma

Hyvä asiakkaamme,

Olemme 1.1.2019 alkaen osa Avainapteekit- ketjua.

Vuoden 2019 alusta otamme käyttöön kanta-asiakasohjelman - Avainasiakkuuden.

Ostot kalenterivuodessa

alennus-%

 

50 -100 €

1 %

 

101-200 €

2 %

 

201-300 €

3 %

 

301-500 €

4 %

 

500€>

5 %

 

 

 

 

Etkö ole vielä Avainasiakas?

Avainasiakkaaksi liityt helposti täyttämällä liittymislomakkeen apteekissa

tai

https://www.avainapteekit.fi/avainasiakkuus/liity-avainasiakkaaksi?fbclid=IwAR2_yMjJGSH_mzJLn3dBqAZ2nR-UJFFXF7ojwPivw8GHPC0vpA_D1jzISzk

Käsittelemme henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Apteekissa henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuojalainsäädännön ohella apteekkitoimintaa koskevaan lainsäädäntöön.
Avainasiakasrekisterin ajantasainen tietosuojaseloste on  saatavilla https://www.avainapteekit.fi/avainapteekit/apteekit/kaeyttoeehdot/tietosuojalauseke  ja apteekin henkilökunnalta.

 

Arkisto

TARJOUS
82,00€
(99€)

PRIORIN Extra 180 tabl.

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä ja biotiinia. Aktivoi hiusten kasvua ja estää niiden ohenemista.

TARJOUS
9,18€
(10,80€)

AQUALAN-L 200 G

Kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle, joka soveltuu erinomaisesti myös herkkäihoisille. Kevyt voide sopii kosteusvoiteeksi kuivalle ja atooppiselle iholle sekä normaalille ja terveille kasvoille ja vartalolle, voidepesuun sekä meikin- ja silmämeikin puhdistukseen. Aqualan L soveltuu myös kuivaihoisille parranajon jälkeen, päänahan hoitoon, genitaalien limakalvoille sekä käsivoiteeksi. Se levittyy helposti ja imeytyy hyvin. Hajusteeton, väriaineeton ja vähärasvainen.

KATSO LISÄÄ SOUKAN APTEEKIN TARJOUKSIA TÄSTÄ »